Utorak , 29 studenoga 2022

Pokušaj otmice djeteta u Živinicama, škola objavila fotografije s nadzorne kamere

Društvenim mrežama kruži apel roditeljima da budu oprezni kada djecu šalju u školu, te da prijave nadležnim službama ukoliko primjete da neko njihovu djecu pokušava odvesti sa sobom.

Naime, Druga osnovna škola Živinice je objavila na svojoj Facebook stranici i fotografije žene koja je navodno pokušala jednu učenicu odvesti sa sobom.

“Upozorenje roditeljima

Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj a jučer i kod nas. Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom,i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom.Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu. Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu” – napisali su u objavi iz Druge osnovne škole Živinice.

Policija se o ovom, ali i ostalim navodnim slučajevima nije oglašavala. (Tuzlainfo.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Šejma Mehić sa pratiocima podijelila predivnu poruku iz inboxa: “Pokrila sam se u nedjelju poslije akšama, osjećaj je neopisiv…” (FOTO)

Bh. interpretatorka ilahija i kasida, Šejma Mehić odlučila je sa svojim pratiocima podijeliti predivnu poruku …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.