Subota , 13 srpnja 2024

Portal Hanuma.ba stigao je do 100 hiljada pratilaca: Hvala vam!

Facebook stranica Hanuma, nastala je prije 7 godina. Tačnije, 22. jula 2016. godine rodila se ideja za pokretanjem stranice koja bi se jednostavno zvala – Hanuma. 

Jednostavnog imena koje na prvu ulazi u srce, izrodila je priču koja traje i danas. Stranica je u svojim počecima sadržavala isključivo postove sa prikladnim fotografijama, te tekstovima koji su vrlo brzo pronalazili put do srca svih onih koji pročitaše, a onda i podijeliše napisano.

Koncept Hanume od samoga početka bio je promovisati dobro, promovisati islam i njegova načela, te promovisanje Bosne i Hercegovine, njenih ljepota, te običaja bosanskog naroda.

S ciljem podizanja stranice na viši nivo, te kreiranja kvalitetnijeg sadržaja, u maju 2019. godine, dolazi do osnivanja web portala Hanuma.ba. 

Sadržaj koji je kreiran putem web platforme Hanuma, našim pratiocima ponudio je teme koje nisu imali prilike pročitati na drugim web lokacijama, te na ovaj način stekao povjerenje, kredibilitet i čitanost.

Danas, sedam godina nakon pokretanja Facebook stranice, a četiri od osnivanaj web portala, možemo s ponosom istaći činjenicu da smo dostigli cifru od 100 hiljada pratilaca.

Ovim putem, redakcija portala Hanuma.ba, želi uputiti zahvalnost svim onima koji prate naš rad, te nas time pomažu i podstiču na putu dobra, koji je glavni cilj našeg projekta.

Hvala vam! (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.