Subota , 13 srpnja 2024

Bh. književnica Fikreta Karić podijelila radosne vijesti: “Postali smo roditelji jednoj prekrasnoj djevojčici…”

Bh. književnica Fikreta Karić večeras je na svom Facebook profilu podijelila radosne vijest.

Naime, ona i njen suprug Ibro, postali su roditelji djevojčice. Ovu vijest Fikreta je podijelila na svom Facebook profilu, piše Hanuma.ba.

Status je za samo par minuta prikupio veliki broj reakcija.

“Masallah iskrene čestitke, da Vam bude živa i zdrava. Allah da je uputi na pravi put i sačuva svakog zla. Amin”, “Masallah, elhamdulillah. Allahu da bude pokorno, roditeljima poslušno. Tebi mila moja brz oporavak”, samo su neki od komentara na ovu radosnu vijest.

Podsjećamo, Fikreta Karić je djevojka koja od djetinjstva boluje od cerebralne paralize zbog koje nije mogla hodati, iza sebe ima do sada objavljenih šest književnih djela.

Ova 29-godišnja, rođena Dobojanka, uvijek je isticala kako je njeno glavno oružje pisana riječ, te da joj kolica nikada nisu bila prepreka.

Vezano | Udala se bh. književnica Fikreta Karić: “San mi je bio da na svom vjenčanju mogu stati na noge” (FOTO)

U međuvremenu, upoznala je “ljubav svog života”, muškaraca koji joj je prema njenim riječima od prvog dana upoznavanja dao do znanja da je on onaj pravi.

“Upoznali smo se sasvim slučajno preko Facebooka, mada slučajnost zaista ne postoji, prije bih rekla da je to zapravo odgovor na moju dovu. Posljednjih deset godina zbog prijatelja u Kalesiji imala želju da tamo živim i eto Allah je rekao: “budi”, poslavši mi mog Ibru”, kazala je Fikreta u jednom od razgovora za portal Hanuma.ba.

Redakcija portala Hanuma.ba, upućuje iskrene čestitke Fikreti i Ibri, uz dovu Uzvišenom da im njihova ljepotica bude živa, zdrava, i ponos na oba svijeta.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.