Srijeda , 31 svibnja 2023

BIR TV s prvim danom ramazana počinje cjelodnevno emitovanje programa

BIR TV će s prvim danom mjeseca ramazana započeti cjelodnevno emitiranje programa. Sa mnoštvom novih sadržaja namijenjenih cijeloj porodici, BIR TV spremno i na lijep način dočekuje i mubarek mjesec ramazan i svoj drugi rođendan.

Kroz različite programske sadržaje sudjelovat će blizu 200 učesnika, istaknutih alima, predstavnika vjerskog života, univerzitetskih profesora, uglednih kulturnih radnika, književnika, sportista, poslovnih ljudi, studenata, učenika, u najkraćem uzornih i uglednih javnih ličnosti.

S posebnim zadovoljstvom u BIR-u TV naglašavaju gostovanje srebreničke majke Salihe Osmanović za koju su, u želji da barem na tren obraduju njeno ranjeno srce, uz pomoć dobrih ljudi osigurali odlazak na ramazansku umru.

Uz ramazansku sofru, za čiju su pripremu zadužene vrijedne članice Udruženja Izvor iz Bužima koje će svakog dana pripremiti neko od tradicionalnih bosanskih jela, posebnu ljepotu ramazanskom programu dat će gostovanje hafiza Sulejmana Bugarija. Njegove inspirativne poruke kao i obično nikoga neće ostaviti ravnodušnim, navodi se u saopćenju.

Također, kao jedina TV kuća u BiH BIR TV će uživo emitirati sehurski program pod nazivom Zapostimo zajedno, kojeg će i ove godine kreirati i realizirati Zehra Alispahić, najavljeno je iz BIR TV-a.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Ako mislite da u vašem malom vrtu nema mjesta za bazen, varate se: Ovi su mali bazeni upravo za vas (FOTO)

S dolaskom toplih dana i vrućine, svi mi maštamo o skoku u prekrasni osvježavajući bazen …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.