Četvrtak , 30 svibnja 2024

Promovišimo hidžab zajedno: Budi dio spota Šejme Mehić za kasidu ‘Mahrama’ (VIDEO)

Umilnim glasom kojeg pronosi učenjem ilahija i kasida mlada Gradačanka Šejma Mehić dirnula je srca brojnih građana Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Jedna od najboljih interpratorki ilahija u Bosni i Hercegovini, Šejma Mehić večeras je na svom Facebook profilu objavila post pod nazivom “Promovišimo hidžab zajedno”, a koji prenosimo u cjelosti:

“Drage moje,

u toku je izrada novog spota za kasidu „Mahrama“ u saradnji sa One Moment produkcijom pa Vas pozivamo da zajedno učestvujete u novom projektu!

Snimite refren kaside Mahrama i Posaljite nam video snimke na način da prikažete svoje okruženje, grad ili mjesto gdje ste se snimili. Poželjno je da na playback proucite refren kaside. U refrenu može biti više osoba i OBAVEZNO sa hidžabom na glavi, jer nam je cilj promovisati hidzab.

Video treba da bude u full HD rezolucijiji, obavezno 16:9 formata i da je snimljen u dnevnoj verziji. Svoje snimke možete slati wetransferom na email onemomenttuzla@gmail.com
Pošaljite nam Vaš snimak najkasnije do 05.02.2020. godine.

Ukoliko trebate više informacija, pitajte nas putem Facebook stranice ili Instagrama: Šejma Mehić“, stoji u objavi djevojke koja oduševljava svojim glasom. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Nepoznate osobe išarale turbe “Sedam braće” u Sarajevu, policija na terenu (FOTO)

Vandali su jutros u naselju Bistrik u Sarajevu išarali turbe “Sedam braće”, prenosi Klix.ba. Kako …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.