Utorak , 14 rujna 2021

Promovišimo hidžab zajedno: Budi dio spota Šejme Mehić za kasidu ‘Mahrama’ (VIDEO)

Umilnim glasom kojeg pronosi učenjem ilahija i kasida mlada Gradačanka Šejma Mehić dirnula je srca brojnih građana Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Jedna od najboljih interpratorki ilahija u Bosni i Hercegovini, Šejma Mehić večeras je na svom Facebook profilu objavila post pod nazivom “Promovišimo hidžab zajedno”, a koji prenosimo u cjelosti:

“Drage moje,

u toku je izrada novog spota za kasidu „Mahrama“ u saradnji sa One Moment produkcijom pa Vas pozivamo da zajedno učestvujete u novom projektu!

Snimite refren kaside Mahrama i Posaljite nam video snimke na način da prikažete svoje okruženje, grad ili mjesto gdje ste se snimili. Poželjno je da na playback proucite refren kaside. U refrenu može biti više osoba i OBAVEZNO sa hidžabom na glavi, jer nam je cilj promovisati hidzab.

Video treba da bude u full HD rezolucijiji, obavezno 16:9 formata i da je snimljen u dnevnoj verziji. Svoje snimke možete slati wetransferom na email onemomenttuzla@gmail.com
Pošaljite nam Vaš snimak najkasnije do 05.02.2020. godine.

Ukoliko trebate više informacija, pitajte nas putem Facebook stranice ili Instagrama: Šejma Mehić“, stoji u objavi djevojke koja oduševljava svojim glasom. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Za 16 sati prikupljeno 28 hiljada KM za liječenje Nermine Gazibare iz Sarajeva

Brzom reakcijom humanih ljudi za samo 16 sati sakupljen je novac za liječenje mlade Nermine …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *