Subota , 22 lipnja 2024

Sezona balkona je zvanično otvorena: Posudite ideje od bh. dama kako da uredite svoj omiljeni kutak (FOTO)

Već prve zrake sunca poslužile su kao motivacija za preuređenje balkona kako bismo ih pretvorili u simpatične oaze idealne za ljetna druženja.

Bilo da ste jedni od onih koji su se odlučili za veliki pothvat poput diy projekta, osvježenje terase cvijećem ili planirate skoro preuređenje uz pomoć hashtaga #DoYouBonjour pronašli smo balkone bh. dama koji će poslužiti kao foto inspiracija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amira Hondo (@amirahondo)

Naime, bez obzira na površinu kojom s raspolažete uz pomoć simpatičnog pletenog namještaja ukrašenog udobnim jastucima, kao i bogatim laticama sezonskog cvijeća svoj balkon možete pretvoriti u šarmantnu ljetnu prostoriju personaliziranog stila.

Osim skoro pa nezaobilaznih garnitura, kao i drvenih stolica posebnu čar ljeta balkonima daju ljuljačke uz koje ćete postići potpuno novu dimenziju užitka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vildana K.A. ✨ (@karalic_)

Pored namještaja i cvjetnih aranžmana možete se poigrati sa svjetlosnim ili pak mirisnim dodacima kojima možete kreirati jedinstvenu atmosferu. U nastavku pogledajte kako su bh. dame od svog balkona napravile inspirativnu prostoriju. (Bonjour.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex (@alex.decorhome)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirela (@organizing_home)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja 🐝 (@majaa_zivkovic)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.