Subota , 13 srpnja 2024

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom: Prijavi se već danas za Fitness Anny program – ostvari svoj cilj!

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Koliko puta smo čuli ovu izreku? Ne opisuje li mnoge situacije na našem životnom putu?

A uglavnom nam se uvijek čini da nam je taj prvi korak najteži. Od straha uglavnom ostajemo na istom mjestu, a naši snovi ostaju samo snovi jer smo previše uplašeni da krenemo u njihovu realizaciju.

Kažu da je borba sa sobom najteža borba. Sve druge bitke lakše bijemo nego tu. A upravo ta borba je najteža borba jer u tu borbu moramo najviše uložiti. Ponekad smo previše uplašeni od svih padova koji nas čekaju u toj borbi, te nam se kao mnogo lakša opcija čini da ostanemo gdje jesmo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fitness Anny (@infofitnessanny)

Koliko puta si sanjala svoju najbolju verziju? I pitala se što sve moraš uložiti da bi to ostvarila? Pitala se kako da napraviš onaj prvi korak? I pitala se koliko teška borba te očekuje?

Možda si se najviše plašila da ćeš u toj borbi morati sama da se boriš. Želimo ti poručiti da nisi sama, nisi sama u svojoj želji da ostvariš ličnu promjenu ka boljem. I definitivno ne moraš sama da se boriš u toj borbi.

Bliži nam se vrijeme za upise u naš Fitness Anny program. Pozivamo te da budeš dio naše zajednice i da se zajedno borimo za naše najbolje verzije.

Sigurno se pitaš šta možeš dobiti u ovom programu?

U programu nudimo mnoštvo sadržaja: plan prehrane, treninge, mnogo edukativnih sadržaja koji će vam pomoći ne samo tokom vaše borbe, nego će uticati na vaš pogled na život. Ne samo da stvaramo najbolju verziju sebe izgledom, nego mijenjamo se i unutra, jačamo, samopouzdaniji smo!

Naš tim se sastoji od psihologa, motivatora, nutricinostica, fizioterapeuta, zapravo svi stručnjaci koji će te na tvom putu bolje biti uz tebe kao i mi.

Edukativni sadržaji u vidu live javljanja i tematskih javljanja naših stručnjaka koji će te upoznati sa različitim temama i pomoći ti u tvom rastu kao ličnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fitness Anny (@infofitnessanny)

Kada kažemo da smo uz tebe, to zaista i mislimo, jer nam je stalo do svakog pojedinca! Zašto je to tako?

Zato jer kada nešto radiš srcem nije ništa teško, volimo pomagati ženama jer smo svi mi jednom bili na tvom mjestu, i znamo koliko trebaš biti hrabra da se odvažiš krenuti u borbu. Naš fitness program ti nudi da se brineš podjednako o svom fizičkom izgledu, ali i o psihičkom zdravlju.

Mi njegujemo tu neodvojivu simbiozu naše ličnosti koja se sastoji kako od tijela, tako i od psihe. Jedno utiče na drugo. Ne možemo se pravilno brinuti za naše tijelo ako se ne brinemo pravilno i za našu psihu. Ova borba nije laka, zahtijeva mnogo rada, odricanja, mnogo truda, suza i znoja.

Pozivamo te da budeš dio velike zajednice i da zajedno koračamo ka tvojoj promjeni, kako onoj unutrašnjoj tako i onoj vanjskoj. Mi ćemo biti tu uz tebe, da te podržimo na tvom putu i da budemo uz tebe kao podrška za svaki korak koji napraviš ka tvojoj najboljoj verziji. Upis nam je u toku, pridruži nam se i budi dio velike zajednice. Očekujemo te.

Preuzmi našu aplikaciju, javi nam se, I idemo zajedno po bolju verziju sebe! Zaslužujes to!

Aplikacija je potpuno besplatna i možete je preuzeti preko:

➡️Trgovine play (Ukoliko posjedujete Android uređaj):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnessanny 

➡️App store(Ukoliko posjedujete IOS uređaj):

https://apps.apple.com/ba/app/fitness-anny/id6446363543?l=hr

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.