Subota , 13 srpnja 2024

Hanka Paldum obavila umru pa posjetila Poslanikovu džamiju: Veliki selam iz Medine (FOTO)

Legendarna bh. pjevačica Hanka Paldum je objavijestila pratitelje na društvenim mrežama da je obavila umru, a nakon toga je otputovala u Medinu.

Podijelila je nekoliko fotografija te napisala: “Veliki selam iz Medine, poslanikova a.s. džamija.””Mashallah, kraljica bila i ostala. Allah subhanehu da vam ukabuli, amin”, “Prenesi selame voljenom Poslaniku Muhammedu s.a.w.s i njegovim ashabima”, neki su od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanka Paldum (@hankapaldum_official)

Hanka je 2021. u intervjuu za Magazin IN ispričala kako joj je vjera vrlo važna.”Uspostavite konekciju sa stvoriteljem koji vas prati i koji je u svakom trenutku uz vas. Onda se ne bojite ničega. Nemate straha, sigurni ste u sebe jer imate najvećeg čuvara. To je nešto što mene nosi. Ne dodiruju me ružne stvari ni loše priče kroz koje sam prolazila u ratu ni ružne konotacije koje su se ispredale oko mog imena”, dodala je.

Podsjećamo, nedavno se društvenim mrežama počela širiti lažna vijest da je Hanka preminula, a ona je ovaj potez nazvala jadnim.

“Dragi moji prijatelji, po ko zna koji put, medijski ispisana laž. Živa, zdrava, sretna sa mojim milim i dragima. Upravo smo dobili ovu vijest po društvenim mrežama. Tužno i jadno. Šta reći na sve ovo? Voli vas vaša Hanka”, poručila je svojim pratiteljima. (Klix.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.