Utorak , 16 travnja 2024

U srcu grada, na jednoj od najljepših lokacija: Predstavljamo vam ‘Arch’ apartmane – da osjetiš Mostar (FOTO)

Grad Mostar nezaobilazna je turistička destinacija tokom cijele godine, a naročito tokom ljetnih mjeseci. Ukoliko ste u obilasku ljepota Hercegovine, ili ‘pak na putu do mora planirate obići ovaj predivni, i historijom bogat grad, onda za vas imamo odličan prijedlog gdje odsjesti. Predstavljamo vam Apartmane ‘Arch’ u srcu Mostara koji osim odlične lokacije na kojoj su smješteni, nude potpun ugođaj odmora, zbog kojeg ste baš tu došli.

Simbol grada na Neretvi je čuveni mostarski most sagrađen je u 16. vijeku, u periodu između 1557. i 1566. godine. Smatra se da je djelo turskog graditelja Hajrudina. Stari most je vremenom postao pravi simbol ovoga grada i nešto po čemu je Mostar prepoznatljiv.

Da bismo vam preciznije dočarali gdje se nalaze Apartmani ‘Arch’, reći ćemo da su od jezgra Stare čaršije, odnosno Starog Mosta udaljeni tek 400 metara, odnosno 5 minuta šetnje. Muslibegovićeva kuća je udaljena 1,2 km od smeštaja, dok je Stara čaršija Kujundžiluk udaljena 700 metara.

Apartmani ‘Arch’ nude smještaj s besplatnim parkingom u okviru objekta, te internetom. Pojedine smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom.

Apartmani  u svojoj okućnici nude i prostor za najmlađe, a to je dječije igralište sa raznim sadržajima, kako za dječake, tako i djevojčice.

U apartmanima ‘Arch’ dostupna je usluga iznajmljivanja automobila.

Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Mostar, udaljen 8 km od apartmana Arch, a objekat nudi uslugu prevoza od/do aerodroma uz doplatu.

Mi vam od sveg srca preporučujemo posjetu ovom bosanskohercegovačkom biseru, a da biste osjetili Mostar, svoj odmor zaokružite boravkom u Apartmanima ‘Arch’. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Klanjana dženaza Amili, koja se sa sinom utopila u Sarajevu: “Kada nas pronađete nazovite mog babu Asima” (VIDEO)

Prije nekoliko dana je došla babi i majki na Bajram, a samo nekoliko dana nakon …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.