Petak , 14 lipnja 2024

Emotivno: Senida Redžepi sa Sarajevskog aerodroma otputovala za Istanbul, skupljeno preko 30 hiljada KM (FOTO+VIDEO)

Danas oko 15 sati sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, Senida Redžepi otputovala je u Istanbul na liječenje u Univerzitetskom kliničkom centru  ‘Medipol mega’.

29-godišnja Zvorničanka, Senida Redžepi o kojoj smo prethodnih dana pisali i uputili apel za pomoć povodom liječenja za koje je bilo potrebno sakupiti iznos od 8 hiljada eura, danas je otputovala u Istanbul, piše Hanuma.ba.

Ermin Karić, predsjednik Udruženja građana za bolji Sanski Most, koji je i pokrenuo akciju za Senidu, danas je putem svog Facebook profila objavio video snimak na kojem su Senida i on prezentovali da je skupljena cifra veća od 30 hiljada KM.

Naime, Senida u Istanbul putuje sa Erminovom suprugom, Adelom.

“Ja sam uvijek bila pozitivna osoba, te se stoga nadam da će sve biti dobro i da ću se svojoj porodici vratiti potpuno zdrava, mom suprugu, mojoj majci, mom ocu, bratu sestri. Ovim putem zahvalila bih se svim donatorima, svim prijateljima poznanicima, onima koji su bili moja velika podrška. Naročito bih se zahvalila svojim profesorima u Behram begovoj medresi u Tuzli, kao i svim učenicima Behram begove medrese”, poručila je Senida neposredno pred polazak sa aerodroma u Sarajevu.

Podsjećamo, Senidi je prije 6 mjeseci ustanovljen tumor na jetri, nakon čega je imala 2 operacije. Ovoj 29-godišnjakinji, prvo je operisano debelo crijevo, kada je i ustanovljeno da ima tumor, a onde je uslijedilo uklanjanje jajnika. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Kenan Buljubašić iz Gračanice simbol je hrabrosti: Pobijedio leukemiju pa postao učenik generacije

Godine liječenja, borbe, i nadanja nisu spriječile Kenana u njegovim ciljevima. Gračanlija Kenan Buljubašić učenik …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.