Subota , 22 lipnja 2024

Prve riječi uhapšenog učenika koji je počinio masakr u školi u Beogradu

“Ja sam psihopata!”, su bile prve riječi Koste Kecmanovića (14), koji je ubio osmoro đaka škole “Vladislav Ribnikar”, portira i ranio nastavnicu, kao još i šestoro djece.

Kako saznaje “Informer”, on je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila.

“On je razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio djecu. Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata!”, naveo je izvor iz istrage.

Kecmanović je važio za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio zločin.

Kako Informer saznaje, Kosta je išao na takmičenja iz matematike i biologije i osvajao je brojne nagrade i pohvale.

Podsjećamo, Kosta Kecmanović je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”.

Portal televizije Nova piše da je, prema evidenciji škole, Kosta Kecmanović koji je danas ubio najmanje šestero djece u školi, važio je za primjernog đaka, učestvovao je na mnogim školskim takmičenjima, a prošle godine je osvojio treće mjesto na takmičenju iz historije. Prema još nepotvrđenim informacija, prilikom pucnjave ranio je najmanje 15 učenika.

Danas je cijeli krvavi pir počeo upravo zbog njegovog bijesa prema nastavnici historije, koja je podlegla ranama koje joj je zadao.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.