Nedjelja , 14 srpnja 2024

Da i to postoji: Predstavljamo jedinstven hotel samo za žene (FOTO)

Iako se ovaj hotel na Mallorci s ponosom naziva ‘prvim hotelom samo za žene’, uprava će ipak morati zaposliti i nekoliko muškaraca, zbog španjolskog zakona o rodnoj diskriminaciji

Som Dona Hotel u Porto Cristu prvi je hotel u Španiji koji svoja vrata otvara – isključivo ženama – i to od 14 godina na više, koje se žele maknuti od svakodnevnog stresa i suprotnog spola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabeth Schumann (@elisabethschumann) on


Hotel Som Dona ima 39 soba, bazen, terasu na krovu, restoran i wellness centar u kojem posjetiteljice mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima, piše 24sata.

Hotelom upravlja kompanija Som Hotels, a cijena noćenja je od 75 funti (oko 165 KM) na više. Gošće mogu uživati i u “zdravoj kuhinji koja ne deblja”.

– Odvažnim uređenjem nadahnutim ženskim karakteristikama, ovaj moderan, funkcionalan i jedinstven hotel u Porto Cristou garantuje zaista opuštajući odmor na morskoj obali okruženoj bujnim raslinjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabeth Schumann (@elisabethschumann) on

Ovdje možete uživati ​​u najboljoj zdravoj kuhinji, wellnessu, bazenu, besplatnom WiFi, udobnim sobama, salon baru i jedinstvenoj atmosferi kreiranoj za žene – stoji u opisu na službenoj stranici hotela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabeth Schumann (@elisabethschumann) on

Izvršna direktorica Som Hotelsa Joan Enric Capellá kaže da je ideja o osnivanju hotela samo za žene nastala zbog “trenda koji se počeo uočavati u poslovnom svijetu, koji svoja vrata sve više otvara i ženama”. Dodala je za Daily Mail kako je Som Dona ‘”inovativni projekat koji će pomoći da Mallorca ostane top destinacija u turizmu’. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Čemu služe trokutići koji su ocrtani u putničkoj kabini aviona

Ukoliko ste bolje razgledali putničku kabinu aviona, možda ste primijetili da su na određenim mjestima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.