Subota , 13 srpnja 2024

Drama kod Kaknja: Automobilom krenuo na ženu, bježaći od nasilnika skočila kroz prozor

U mjestu Zgošća kod Kaknja odigrala se prava drama, nakon što je nasilnik napao ženu, koja je bježeći od napadača teško povrijeđena!

Elvedin Fišek, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), kazao je za portal Radiosarajevo.ba da je rijeć o K. E. (30) iz Kaknja, dok je žrtva njegova sugrađanka Č. A. (28).

“K. E. se sumnjiči da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu Č. A. Prilikom bijega od osumnjičenog, oštećena je zadobila teške povrede – puknuće petne kosti”, precizirao je Fišek.

Fišek je naglasio da je povrijeđena žena zbrinuta u Kantonalnoj bolnici Zenica, dok je 30-godišnjak uhapšen.

“Osumnjičeni je nakon ljekarskog pregleda u službi Hitne pomoći u Kaknju upućen na dalje liječenje u Kantonalnu bolnicu Zenica, na Odjel psihijatrije”, kaže Fišek.

Fišek je dodao da su policajci i istražitelji izvršili uviđaj, te obavili razgovore sa svjedocima.

“Protiv osumnjičenog će biti podnesena krivična prijava, a tokom istrage utvrdit će se da li je bio pod utiacajem alkohola ili narkotičkih sredstava, kao i da li će krivično odgovarati zbog zdravstvenog stanja”, zaključio je Fišek.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, nasilnik je tokom drame i automobilom krenuo na ženu, koja se samo pukom srećom uspjela spasiti.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.