Subota , 13 srpnja 2024

Šejma Mehić sa pratiocima podijelila predivnu poruku iz inboxa: “Pokrila sam se u nedjelju poslije akšama, osjećaj je neopisiv…” (FOTO)

Bh. interpretatorka ilahija i kasida, Šejma Mehić odlučila je sa svojim pratiocima podijeliti predivnu poruku koja joj je pristilga u inbox.

Naime, Šejma je na svom instagram profilu danas objavila story koji je izmamio osmijeh i radost svim onima koji je prate.

U poruci koja joj je stigla od 27-godišnje žene, u prvim redovima ističe se zahvala Šejmi za sve ono što radi za islam, a u drugom dijelu poruke, ova Visočanka piše da je stavila svoju krunu, svoj hidžab u nedjelju nakon akšam namaza.

Svjedoci smo, hvala Allahu, kako se sve više mladih djevojaka, žena, odlučuje staviti svoj hidžab, te molimo Uzvišenog da ovaj broj i u godinama koje su pred nama bude još veći.

Vezano | Amina Tuka ispunila životnu želju: “Hidžab je oduvijek bio dio mene, pruža mi osjećaj mira i duhovne slobode” (FOTO)

Vezano | Ispunjen san, dug 11 godina: Enisa Fazlić od jučer ponosno nosi svoju krunu – svoj hidžab (FOTO)

Vezano | Dugogodišnji san postao java: Nakon kćerke Sanje, mama Vesna stavila je svoju krunu – svoj hidžab (FOTO)

Vezano | Ajla je na prvi dan Ramazana stavila svoj hidžab: “Moja želja konačno se ispunila, taj dan pamtit ću do kraja života”

Vezano | Lejla Hidić Elezović za Hanuma.ba: “Mamino prihvatanje mog hidžaba, jedna od najsretnijih uspomena u životu”

Vezano | Kako je islam ušao u srce Ljudmile Babić: “Nakon prve sedžde u životu krenule su mi suze, to je bio znak…” (VIDEO)

Poruku koja je stigla Šejmi, pogledajte u priloženoj fotografiji.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.