Subota , 13 srpnja 2024

Predivan kompleks na Vlašiću: Provedite zimovanje u apartmanima ‘Rawda’ i pomozite rad škole Kur’ana (FOTO)

Zima se bliži, a to znači planiranje odlaska na zimovanje i uživanje na čistom i svježem zraku.

Hladniji dani već su pred nama, upravo iz tog razloga odlučili smo pronaći i preporučiti vam destinaciju koju možete posjetiti sa svojom porodicom i zimske dane provesti na jednom od bh. planinskih vrhova.

Portal Hanuma.ba predstavlja vam ‘Apartmane Rawda’ Vlašić.

Međutim, za ove apartmane i njihov nastanak veže se posebna priča. Više informacija o Vlašićkoj Rawdi saznali smo od Rijada Nahića, menadžera apartmana.

Škola Kur’ana i apartmani Rawda

“Udruženje za afirmaciju pozitivnih vrijednosti “Stepeni” Bosanka Krupa, a u okviru kojeg djeluje Škola Kur’ana Bosanska Krupa, ima sjedište u istoimenom gradu, a svoje aktivnosti pored Bosanske Krupe ima i u drugim gradovima Unsko-sanskog kantona.

Rad sa omladinom, a posebno vođenje višednevnih seminara na kojima se pored stručne edukacije posvećuje pažnja prirodnim ljepotama i sportskim aktivnostima, nas je inspirisalo za nove projekte od koristi kako udruženju tako i simpatizerima udruženja. U tom smislu opredijelili smo se za turističko-edukacione projekte na reonu turističke ljepotice, planine Vlašić.

Početkom 2019. godine članovima i simpatizerima udruženja smo ponudili ulaganje u kupovinu dva luksuzna apartmana na Vlašiću, tačnije turističkom sjedištu Babanovac, iz kojih se pruža jedinstven panoramski pogled na ljeti sunčane, a zimi snježne padine Vlašića.

Kapaciteti apartmana

Cilj kupovine ovih apartmana je bio olakšavanje naših aktivnosti. Ovaj projekat osigurao je smještajne kapacitete i kvalitetan rad za naše seminare, dok u periodu kad nemamo aktivnosti, isti smještaj ponudili smo na korištenje svim onim koji vole odmor na planini.

Obzirom na dugogodišnji plodonosan rad i rezultate našeg udruženja, predstavljeni projekat je pozitivno prihvaćen kod prijatelja i simpatizera udruženja, pa je i odaziv na ovaj projekat bio izuzetno velik. Hvala Allahu u 2020. godini smo uselili u naš, sad već brendiran i daleko poznat kompleks “Rawda” na Vlašiću.

Trenutno u ponudi imamo dva luksuzna apartmana, fotografije u prilogu će dati puni dojam. U sklopu kompleksa imamo i halal restoran, mesdžid.

Kako i sam naziv udruženja kaže, afirmacija pozitivnih vrijednosti, u našem kompleksu je zabranjeno konzumiranje alkohola, duhana, nargila. Smještaj je obezbjeđen za porodice koje žele lijep odmor, a da pri tome u potpunosti pomažu naše udruženje tj. sekciju Škole Kur’ana.

U sklopu kompleksa ima još oko trideset apartmana luskuzne kategorije, baziranih na istom konceptu, a sve potrebne informacije možete dobiti kod menadžera Rijada Nahića na broj telefona +38762/406-794, te putem Facebook stranice Apartmani”RAWDA” Vlašić.” (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.