Nedjelja , 14 srpnja 2024

Sestra nestale Larise Nukić oglasila se na Facebooku: Molimo vas, pomozite nam!

Nakon prijavljenog nestanka Larise Nukić iz Lukavca raspisana je potraga za ovom za 15-godišnjakinjom.

“U ponedjeljak oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično je pristupio S.N. i prijavio osobu inicijala D.M. rođenog 1984. godine na području općine Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, a o svemu je obaviješten u dežurni tužilac i Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona po čijim uputama postupaju službenici Odjela kriminalističke policije. Policijska uprava Lukavac poduzima sve potrebne mjere i radnje u rasvjetljavanju ovog slučaja” – kazala je Amra Kapidžić glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK. Na društvenoj mreži Facebook objevljen je post sa fotografijom i imenom djevojčice za kojom je raspisana potraga i mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa njenim nestankom da mogu kontaktirati broj telefona 062 005 028 ili pozvati policiju na 122 ili 035 250-011.

Larisin nestanak policiji u Lukavcu je prijavio njen otac. Službenici policije MUP-a TK već su izvršili pretrese na nekoliko lokacija u vezi sa ovim slučajem. Putem društvene mreže Facebook oglasila se i sestra nestale Larise. ‘Mi smo sinoć sjedili u dvorištu ispred kuće. Sestra je otišla da baci smeće i nije se vratila. Larisa nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Nakon što je nestala mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada vidjeti” i prekinuo. On nije psihički stabilna osoba. Nikada nije imao svoju porodicu živi sa ocem i majkom. Nikada se nismo zamjerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molimo se da je živa. Molim sve koji imaju bilo kakve informacije da nam pomognu” – rekla je kroz suze Emira Nukić.

Kako navodi porodica Nukić raspisana je potjernica za Denisom Mehićem za kojeg se sumnja da je odgovoran za nestanak Larise Nukić. U vlasništvu Denisa Mehića je bijeli ‘WV’ kombi reg. oznaka (K28-J-393), postoji mogućnost da se kreće upravo tim vozilom. (Tuzlanski.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.