Nedjelja , 14 srpnja 2024

Uznemirujući snimak iz Tuzle: Migrant brutalno udario stariju ženu dok je prodavala povrće (VIDEO)

Danas je u naselju Sjenjak u Tuzli oko 14:45 sati zabilježen incident u kojem je učestvovao migrant kako nezvanično saznajemo porijeklom iz Alžira.

Naime, on je fizički povrijedio ženu inicijala F.A. (1955) iz Tuzle nakon čega je prevezana u UKC Tuzla gdje će joj biti pružena pomoć i konstatovan stepen povreda. Odmah nakon incidenta uslijedila je intervencija službenika PS Istok – PU Tuzla koji su lišili slobode nasilnika i o svemu obavijestili dežurnog tužioca Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

‘Nakon lišavanja slobode i migrant se također žalio na bolove zbog navodno tuča u kojima je učestvovao od radnije pa je i on upućen u UKC Tuzla na ljekarski pregled. Sve daljnje mjere i radnje u vezi ovog slučaja poduzet će OKP PU Tuzla u saradnji sa dežurnim tužiocem’ – kazala je za Tuzlanski.ba glasnogovirnica Uprave policije MUP-a TK, Amra Kapidžić.

Očevidci ovog incidenta koji se dogodio u naselju Sjenjak tačnije “D blok” kažu za Tuzlanski.ba kako je prije nego što je snažno udario ženu koja je prodavala povrće i druge prehrambene artikle probleme pravio i zapslenicima u marketu ‘Bingo’.

‘Bio je vidno pod uticajem nekih opijata (alkohol ili neka droga), u potpunosti je bio rastrojen i ponašao se agresivno.

Snimao sam kako bi pokazao njegovo ponašanje ne sluteći da će upotrijebiti silu na ovakav brutalan način, čim je to učinio, savladan je do dolaska policije’ – kazao je za Tuzlanski.ba sugrađanin N.Z. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.