Subota , 22 lipnja 2024

Aida Tule o eksperimentu i brutalnim prijetnjama supruga Edina: Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom

Oglasila se Aida Tule supruga Edina Tule koji joj je jučer uputio brutalne prijetnje, a danas svoj potez “opravdao” navodnim društvenim eksperimentom.

“Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima. U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad ni jednim gestom nisam ugrozila povjerljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje sa terapija. Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti”, napisala je Aida Tule na Facebooku.

Istaknula je da javnost treba da zna da je zajedno sa djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu.

“Tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja. Nismo dijelom nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svjesni da svako djelo nosi sa sobom posljedice. Uzvišeni Stvoritelj nas usmjerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka”, napisala je Aida Tule u svom obraćanju.

Podsjetimo, jučer je javnost u BiH alarmirao njen suprug Edin koji je na društvenim mrežama prijetio da će je silovati i i baciti pod voz. (N1)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.