Četvrtak , 13 lipnja 2024

Fikret Sulejmanović, otac ubice iz Gradačca: “Mislio sam da će biti bolji zbog svog djeteta…”

Fikret Sulejmanović, očajni otac masovnog ubice iz Gradačca otkrio je da se stidi svog sina koji je ubistvom troje ljudi cijeli Gradačac zavio u crno.

Sulejmanović je govorio za portal Republika.

“Majka mu je umrla prije nekoliko godina, živjela je sa njim. MUP ga je nabolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nizamu sklonili, da su nešto uradili u tom slučaju… ali vidjeli ste da se niko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i da napravi to što je napravio”, govori Nerminov otac Fikret.

“Riješio sam jednog dana da ih vidim, pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Vidio sam Nizamu i bebicu na pet minuta. Bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebice. Međutim, ostao je isti. Ko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje, pa, ko ne bi?”, pita se utučeni otac.

Nesretni čovjek kaže da je upoznao Nizamu Hećimović, kojoj je njegov sin ubio u petak, i njihovu osmomjesečnu bebu i da se tada ponadao da se njegov nasilni sin skrasio.

On kaže da od muke ne smije ni da pomišlja na masakr, prenosi Republika.

Ja samo pijem tablete i gledam u plafon, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih sve da prespavam, jedno mjesec dana, i da se probudim. Toliko mi nije dobro, ne znam više šta govorim”, rekao je neutješni Fikret.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Potom je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Onder, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu teško ranio.

Sutra je u oba bh. entiteta proglašen dan žalosti.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Kenan Buljubašić iz Gračanice simbol je hrabrosti: Pobijedio leukemiju pa postao učenik generacije

Godine liječenja, borbe, i nadanja nisu spriječile Kenana u njegovim ciljevima. Gračanlija Kenan Buljubašić učenik …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.