Utorak , 28 svibnja 2024

Fotografi svadbi upozoravaju: “Molimo vas, nemojte nikada ovo raditi na vjenčanjima…”

Fotografkinja se razbjesnila kad je jedna nepristojna gošća na vjenčanju upropastila njenu fotografiju trenutka u kojem mladoženja po prvi puta ugleda svoju buduću ženu u savršenoj vjenčanici.

Na Facebooku je sa svima podijelila prizor u kojem vidimo mladu kako s ocem prilazi oltaru. Taj dirljivi trenutak uništila je gošća ispruživši ruku s mobitelom, pokušavši i sama snimiti taj prizor.

Hannah je nastavila objašnjavati da bi mladenci taj trenutak zauvijek pamtili da su uspjeli dobiti dobru fotografiju. Hannin napad završava iskrenom molbom svim gostima na vjenčanjima da žive u trenutku, da ceremoniju prate direktno, a ne preko zaslona svojih mobitela.

“Prestanite trenutke proživljavati preko mobitela, ugasite ih i uživite se u ceremoniju koja se događa pred vama. Da niste dragi mladencima, ne bi vas pozvali na vjenčanje, i zato meni prepustite posao fotografisanja, a vi sjedite mirno i koncertišite se na vjenčanje, uživajte u trenutku koji se za te vaše prijatelje događa jednom u životu”, odlučna je Hannah.

Hannin status na Facebooku dobio je 159.000 lajkova i 1000 komentara. Mnogi drugi fotografi javili su se s komentarima podržavši ideju da se gosti moraju suzdržati na vjenčanju i profesionalnim fotografima dopustiti da rade svoj posao. Jedan fotograf napisao je da je dosada snimao hiljadu vjenčanja i često komentarisao upravo takve i slične događaje otkad su nam mobiteli svima postali opsesija.

Ponekad mu je uspjelo dotrčati do gosta koji se našao u kadru i zamoliti ga da se odmah makne, ali u mnogim situacijama fotografi nemaju više od nekoliko minuta za dobru fotografiju. Međutim, bilo je i puno onih koji su napali Hannu jer nije predano radila svoj posao i upozorila uljeza da se makne iz kadra. “Žao mi je, Hannah, ali ovo što si napisala je glupo. Imala si ti dovoljno vremena da napraviš brdo fotografija iz raznih uglova”, bio je jedan od komentara usmjeren protiv fotografkinje.

“Možda bi pomoglo da postaneš bolji fotograf i pronađeš kadar i ugao iz kojeg nećeš imati mobitel na fotografiji”, pridružio se još jedan.

Kolega fotograf na kraju joj je dobacio da on snimi najmanje stotinjak fotografija svakog važnog trenutka na vjenčanju i nikad mu se niko nije tako našao u kadru da barem jednu od tih stotinjak fotografija ne može iskoristiti. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Čemu služe trokutići koji su ocrtani u putničkoj kabini aviona

Ukoliko ste bolje razgledali putničku kabinu aviona, možda ste primijetili da su na određenim mjestima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.