Subota , 13 srpnja 2024

Kristijan Iličić nedavno posjetio Jerusalem, danas objavio snimke: Kontrola vojske, snajperisti, bodljikava žica (VIDEO)

Hrvatski pustolov i influenser Kristijan Iličić osvrnuo se na sukob Izraela i Palestine, te je objavio snimke iz Jeruzalema koje je sam snimio prije nekoliko mjeseci.

On se trenutno nalazi u Afganistanu, ali zbog svih dešavanja na Bliskom Istoku, objavio je kako je potrešen te nije ni objavljivao izvještaje iz te zemlje.

Sada se ponovo oglasio i na molbu pratitelja, kojih ima 445.000 samo putem Instagrama, objavio snimke iz Palestine koju je posjetio prije oktobarskih napada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Ulazimo u stari grad Jeruzalema i možemo vidjeti kako izraelska policija bez razloga legitimira Palestince-napisao je Kristijan.
Nakon ove posjete, Kristijan je javno rekao da je svjestan da više nikada neće moći ući u ovu državu.

On je opisao i život u Palestini nakon posjete toj državi: kontrolu vojske, snajperiste, bodljikavu žicu…

“Iz Jeruzalema idemo za Betlehem u Baziliku rođenja Isusova koje je od najsvetijih i najštovanijih mjesta u kršćanstvu. Da bi došli do tamo moramo proći ovakve kontrole kroz koje Palestinci prolaze svaki dan. Čekali smo više od pola sata da nam Izraelci pritisnu gumb i puste nas…

Part 6

P.S. zbog vaseg velikog interesa i molbi stavit cu na reelse svoje putovanje u Palestinu koje je bilo par mjeseci prije sukoba.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.