Četvrtak , 8 lipnja 2023

Odlične vijesti iz Fitness Anny team-a: Stigao je Ramazanski jelovnik, preuzmite ga!

Ramazan je mjesec posvećen postu i duhovnosti za sve ljude islamske vjeroispovijesti.

Međutim, mnogi se ljudi pitaju kako održavati svoju tjelesnu formu tokom ovog mjeseca, posebno kada dolazi do iskušenja u vidu bogatih i teških jela koja se tradicionalno pripremaju za iftar.

Fitness Anny nudi odličan dokument koji će vam pomoći da održite svoju tjelesnu formu tokom Ramazana, bez kompromisa kad je u pitanju okus. Njihov Ramazanski jelovnik je savršen izbor za sve koji žele da se hrane zdravo i izbjegnu debljanje tokom Ramazana.

Ramazanski jelovnik preuzmite OVDJE.

Fitness Anny Ramazanski jelovnik je posebno sastavljen da zadovolji sve vaše nutritivne potrebe tokom ovog mjeseca, ali istovremeno i da vam omogući da se osjećate zadovoljno i sito nakon obroka.

U jelovniku ćete pronaći širok spektar ukusnih i hranjivih jela koja će vam pomoći da održite svoje tijelo u formi, dok istovremeno uživate u bogatoj kuhinji koju nudi ovo doba godine. Jelovnik uključuje bogatstvo sezonskog voća i povrća, kao i uravnoteženu kombinaciju proteina i ugljikohidrata kako bi vam pružio energiju i vitalnost tokom dana. Jela su pripremljena u skladu sa islamskim pravilima i običajima, tako da se u potpunosti pridržavaju islamskih načela.

Ramazanski jelovnik je izvanredan izbor za sve koji žele da uživaju u ishrani, a istovremeno se brinu za svoje zdravlje i tjelesnu formu tokom Ramazana.

Za sve ljude koji žele da se priključe programu, Fitness Anny nudi Ramazanski jelovnik besplatno.

Ovaj jelovnik će vam pomoći da se zdravo hranite i izbjegnete debljanje tokom Ramazana, dok istovremeno uživate u ukusnoj i raznovrsnoj hrani.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Anny Chanel putem Instagram profila ili Facebook stranice.  (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Objavljujemo raspored letova: Evo kada prve hadžije polijeću sa sarajevskog aerodroma

Buduće hadžije iz Bosne i Hercegovine će sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu za Medinu krenuti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.