Nedjelja , 23 lipnja 2024

Platili mače 11.500 KM: Nakon tri dana shvatili šta su zapravo kupili, pa pozvali policiju

Par iz Francuske kupio je mačku pasmine Savannah za nevjerovatnih 11.500 KM putem interneta, ali kada su “mačku” konačno udomili, tek su nakon nekoliko dana primijetili da se zapravo radi o bebi tigru, piše Daily Mail.

Umjesto mačke Savannah, koja je mješanac domaće i divlje mačke, prodan im je sumatranski tigar te su odmah nakon tog otkrića pozvali policiju da istraže slučaj, prenosi index.hr.

Oglas za mačku par je vidio na internetu, a zatim su se s prodavačem dogovorili da će mu dati novac prilikom preuzimanja životinje, što je i ispoštovao. Uprkos razlikama između mačke Savannah i tigra, par tvrdi kako nije odmah primijetio o čemu se zapravo radi i da su se o mački brinuli tri dana prije nego što su shvatili da se zapravo radi o tigru.

Policija nije uspjela otkriti odakle je tigar nabavljen, ali su potvrdili da je u dobrom stanju i da je smješten u njemu prigodnije stanište. (Hanuma.ba) 

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.