Srijeda , 30 studenoga 2022

Platili mače 11.500 KM: Nakon tri dana shvatili šta su zapravo kupili, pa pozvali policiju

Par iz Francuske kupio je mačku pasmine Savannah za nevjerovatnih 11.500 KM putem interneta, ali kada su “mačku” konačno udomili, tek su nakon nekoliko dana primijetili da se zapravo radi o bebi tigru, piše Daily Mail.

Umjesto mačke Savannah, koja je mješanac domaće i divlje mačke, prodan im je sumatranski tigar te su odmah nakon tog otkrića pozvali policiju da istraže slučaj, prenosi index.hr.

Oglas za mačku par je vidio na internetu, a zatim su se s prodavačem dogovorili da će mu dati novac prilikom preuzimanja životinje, što je i ispoštovao. Uprkos razlikama između mačke Savannah i tigra, par tvrdi kako nije odmah primijetio o čemu se zapravo radi i da su se o mački brinuli tri dana prije nego što su shvatili da se zapravo radi o tigru.

Policija nije uspjela otkriti odakle je tigar nabavljen, ali su potvrdili da je u dobrom stanju i da je smješten u njemu prigodnije stanište. (Hanuma.ba) 

O hanumabaadmin

Provjeri također

Šejma Mehić sa pratiocima podijelila predivnu poruku iz inboxa: “Pokrila sam se u nedjelju poslije akšama, osjećaj je neopisiv…” (FOTO)

Bh. interpretatorka ilahija i kasida, Šejma Mehić odlučila je sa svojim pratiocima podijeliti predivnu poruku …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.