Subota , 22 lipnja 2024

Praktične i jednostavne ideje za uređenje malog hodnika koje ćete htjeti iskoristiti u svom domu

Kada započnemo proces uređenja doma, hodnik nam sigurno nije prva prostorija koja pada na pamet, no to ne znači da ne zaslužuje našu pažnju, piše Bonjour.ba.

Prva prostorija koja nas pozdravi na ulasku i izlasku iz kuće treba stvarati mirno ozračje, biti uredna i odavati dašak našeg karaktera i uređenja koje preferiramo.

No, kad imamo maleni hodnik, odmah se nalazimo pred nizom ograničenja i izazova kako ga urediti. Zato smo u nastavku pronašli cool trikove koje ćete i sami jedva čekati primijeniti. Prelistajte dalje.

Dodatak ogledala je uvijek dobra ideja

Nije tajna kako je ogledalo idealan dodatak u malenim prostorima jer stvara optičku varku većeg prostora. Ta varka može biti izuzetno korisna i kada su maleni hodnici u pitanju.

Maleni stolić/polica je predobar trik

Uski visoki stolić dovoljno uzak da stane u malene prostore, ali opet dovoljno prostran da pri ulasku u hodnik na njega možete spustiti stvarčice. Osim toga, biti će idealan kad želite dodatno uljepšati prostor ili staviti biljke i svijeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah 💫 (@mynorthernabode)

Tapete, uzorci i zanimljivi stickeri su vaši prijatelji

Ukoliko želite da maleni hodnik dobije svoj posebni šarm, u tome vam mogu pomoći tapete i uzorci koji će izmamiti osmijeh na lice pri svakom ulasku u kuću.

Luster je super ukoliko vaš hodnik odmah vodi na stepenice

Ukoliko hodnika gotovo i nema i pri ulasku u kuću odmah idete prema stepenicama, tada je luster dobra poveznica. Baš kao na fotografiji ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shauna o reilly (@life_at_no9_ire)

Maleni dodaci čine razliku

Vijenac i biljke, kao i umjetničke fotografije i slike odlični su dodaci hodniku koji naslućuju kakvo nas uređenje čeka, ali i otkrivaju nešto više o karakteru vlasnika.

Košare su idealno rješenje ukoliko imate mali prostor

Ukoliko svoje papuče, kišobrane i druge stvarčice volite držati pored vrata, tada će košarice biti idealno rješenje za skladištenje stvari koje ujedno ograničava nered i čini neodoljiv dodatak uređenju.

Visoke biljke također mogu biti dobar trik

Uz sve navedeno, visoke biljke koje pričaju same svoju priču mogu biti super trik kako urediti maleni hodnik. One unose živost u prostoru te određeni šarm koji će i vaš maleni hodnik poprimiti kada dodate biljke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy (@pepperplustwo)

O hanumabaadmin

Provjeri također

San snova: Ova mala drvena kućica na plaži s pogledom na more ostavit će vas bez teksta (FOTO)

Mjesto koje je pobudilo našu maštu i interes i našlo se na popisu nekretnina u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.