Nedjelja , 23 lipnja 2024

Prelijepe vijesti iz Turske saopštila majka 7-godišnjaka: “Mak je izliječen, hvala Bogu!”

Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” na svojoj Facebook stranici prenijela je tekst sa radosnim vijestima majke mališana Maka Hasića koji je boravio na liječenju u Turskoj nakon što mu je krajem marta ove godine dijagnosticiran je rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom, visokog stepena malignosti

Tekst prenosimo u cjelosti;

“Od srece sam plakala samo kad su se rodili moji sinovi i danas. Makovi snimci MRI i PET scan su pokazali da nema aktivnih celija raka. Nas lav je pobijedio💪🏆. Dobio je ovu bitku, a ako Bog da danas je kraj i rata. Ostaju nam kontrole svako 3 mjeseca iduce dvije godine. Ostajemo u Istanbulu i iduci mjesec kako bi se uradile jos neke analize krvi, da se procjeni kada se Mak moze vratiti normalnom zivotu, skoli i druzenju s prijateljima. Statistike su na nasoj su strani u slucaju povratka bolesti. U to cemo da vjerujemo sada. Nadamo se i molimo Boga da se nikada ne vrati i da ovo ostane samo jedno ruzno sjecanje iza nas. Hvala vam svima. Volimo vas i saljemo poljupce iz toplog Istanbula.”

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.