Nedjelja , 14 srpnja 2024

Tuga u Cazinu: Na Ahiret preselila Aldina Vojić Kličić, iza nje ostala jednomjesečna beba

Vijest o preranoj smrti mlade supruge i majke potvrdio je objavom na Facebook-u njen muž Hasan.

Jedan je iskušan bolešću, drugi siromaštvom, treći gubitkom voljene osobe, jedna se žena žali na djecu, nema mira od njih, zbog njih nema vremena za sebe, a druga je nerotkinja i sve bi to s radošću podnosila samo da ima dijete, treća se žali na svoga muža jer je zapostavlja i ne brine se o njoj. To je dunjalučki život! Nema nijednog od nas, a da ne proživljava određene kušnje.

Cazin se jutros probudio okupan kišom. Suze su to koje ne možemo zaustaviti za prerano ugašenom mladošću. Naime, ovog petka prestalo je da kuca srce mlade Aldine Vojić Kličić, koja je prije mjesec dana na svijet donijela djevojčicu. Djevojčicu koja je danas ostala bez majke.

Vijest o preranoj smrti mlade supruge i majke potvrdio je objavom na Facebook-u njen muž Hasan.

– “Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo. Večeras nas je napustila moja supruga. Hurijo moja, da ti Svevišnji oprosti grijehe i primi tvoja dobra djela i smjesti u najljepše dženetske bašte insallah. Ostavila si mi u amanet jedno malo biće, i ja ću ga čuvati i odgajati kako je najbolje. U mojim si dovama bila i u mojim dovama ćeš ostati. Insallah, hurijo moja, srešćemo se u Dženetu insallah. Voli čojk svoju ženu.” (Cazin.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Majke Srebrenice u Kravici ponovno dočekao katanac: “Ja kažem da uzmemo kliješta i da ovo razvalimo, pa nek’ me ubiju”

U okviru obilježavanja 29. godišnjice genocida nad Bošnjacima u i oko Srebrenice, majke Srebrenice i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.