Srijeda , 10 travnja 2024

Divan gest Senadina Ferhatovića: Vlasnik firme u Austriji odlučio nagraditi radnike besplatnim hadžom

Vlasnik firme ‘Ferhatović suhomesnati proizvodi’, odlučio je nagraditi svoje radnike, ni manje ni više, besplatnim odlaskom na hadž i umru. 

Ova prelijepa vijest, zatekla je ne samo radnike, nego i sve one koji prate i podržavaju rad ovog bh. brenda, te su nakon objave putem Facebook stranice, uslijedili brojni komentari, piše portal Hanuma.ba.

“Svaka čast, sve pohvale za vas”, “Allah te nagradio i uvećao nafaku. Aferim prijatelju. Ovo su pravi primjeri najboljih među nama”, “Da ti dragi Allah neizmjerno nagradi za ucinjeb gest to je za svaku pohvalu”, samo su neki od komentara.

“U posjeti najpoznatijoj online i maloprodajnoj trgovini Ferhatović Suhomesnati Proizvodi Wien, koja je postala naš nacionalni i prepoznatljivi tkzv. BEST BRAND.

Naime, vlasnik firme Ferhatović Senadin je odlučio da sve svoje zaposlenike koji žele obaviti hadž, nagradi besplatnim hadžom i umrom u organizaciji jedine bošnjačke agencije na prostoru Evropske Unije: El Kiram International Hadž i Umra www.elkiram.org.

Molimo Allaha dželešanuhu da Ferhatovć Senadina i njegovu porodicu nagradi svakim dobrom”, stoji u Facebook objavi.

Podsjećamo, upravo Senadin Ferhatović je 9. novembra 2019. godine,  obradovao Mustafu i Zehru Alajmović odlaskom na umru.

Vezano | Emotivno: Mustafa i Zehra Alajmović obradovani odlaskom na Umru (VIDEO)

Taj dan za njih dvoje bio je posebno emotivan. Momenat nakon što je Mustafa otvorio kovertu rasplakao je sve prisutne u sobi, a naročito njega i hanumu koji su vidno bili iznenađeni. (Hanuma.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Odlazak najdražeg gosta: Zvukom topa i sa akšam-namazom završen je Ramazan, vjernici se raduju Bajram

Prije nekoliko minuta Bosnom i Hercegovinom prolomili su se zvuci ezana, u pojedinim gradovima top …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.