Subota , 22 lipnja 2024

Nestala Arnela Smajlović se javila: “Prihvatila sam brak i otišla za svojom srećom”

Nakon što je policiji prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva te je za njom pokrenuta potraga, nestala Smajlović se javila portalu Klix.ba navodeći da nije nestala nego da se srećno udala.

Kako je kazala Smajlović u razgovoru, nekoliko osoba bilo je upoznato s činjenicom da će se udati, ali da je očigledno došlo do nesporazuma.”Postupila sam na ovaj način jer unazad godinama nemam privatnost. Otišla sam za svojom srećom. Iako je nekoliko osoba bilo upoznato gdje idem. Ja sam punoljetna osoba koja je sa svojim voljom i čistom svijesti prihvatila brak i otišla da živi svoj život”, napisala je Smajlović.

Istakla je kako su članovi njene porodice bili nezadovoljni izborom pa su reagovali tako što su njen odlazak prijavili policiji.

“Neki od članova porodice su znali, ali očito su bili nezadovoljni mojim izborom pa su reagirali tako. Odlično sam i molim ih da se ne sikiraju za mene. Punoljetna sam i psihički zrela osoba da donosim odluke za sebe”, naglasila je Smajlović.

Redakcija portala Klix.ba kontaktirala je i Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, ali kako nam je potvrđeno, za sada u Operativnom centru nisu dobili nikakve informacije vezane za ovaj neobičan slučaj.

Smajlović kaže da je obavijestila i policiju s obzirom na to da zbog potrage za njom ne može otići na medeni mjesec.

Podsjetimo, policiji je jučer prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva, a porodica putem društvenih mreža traži pomoć u pronalasku kako bi se uvjerili da je na sigurnom.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.