Ponedjeljak , 26 veljače 2024

Porodica moli za pomoć: Prijavljen nestanak Arnele Smajlović iz Sarajeva

Policiji je jučer prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva, a porodica putem društvenih mreža traži pomoć u pronalasku kako bi se uvjerili da je na sigurnom.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su potvrdili da je nestanak prijavljen, međutim kažu da djevojka još uvijek nije pronađena. U trenutku odlaska od kuće na sebi je imala crnu haljinu, crni mantil i crni hidžab te crne patike s bijelim đonom i crnu torbu sa zlatnim kaišem. Visoka je 175 cm, srednje tjelesne građe s duguljastim licem, normalnog čela i tamnosmeđih očiju. Navodi se da ima ožiljak ispod lijevog oka.

Porodica i prijatelji nestale djevojke su objavili fotografije muškarca za kojeg tvrde da je nakon njenog nestanka na benzinskoj pumpi u Mokrom platio gorivo njenom karticom. Oni pretpostavljaju da je ovaj muškarac izašao iz automobila sjeničkih registarskih oznaka.

Ističu da je Arnela sa sobom ponijela lične stvari, ali ne i telefon, zbog čega ne mogu da stupe s njom u kontakt i uvjere se da je otišla svojom voljom te da je sigurna.”Tražimo samo da se javi živa i zdrava i da znamo da je to učinila čiste duše, svoje volje i savjesti. Molim te, javi se ako je sve uredu s tobom, uključeni su sud, policija i granična”, napisali su prijatelji i porodica na društvenim mrežama u nadi da će je pronaći.

Navodno je ovog muškarca, kako tvrdi porodica, upoznala putem interneta.

U slučaju pronalaska ili bilo kakvih informacija koje bi mogle dovesti do pronalaska tražene osobe obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu. (Klix.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Adem Tričić je devetomjesečna beba koja treba našu pomoć

Porodica se obratila  u našu redakciju, sa molbom da objavimo apel za pomoć njihovom mališanu. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.