Ponedjeljak , 13 rujna 2021

Porodica moli za pomoć: Prijavljen nestanak Arnele Smajlović iz Sarajeva

Policiji je jučer prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva, a porodica putem društvenih mreža traži pomoć u pronalasku kako bi se uvjerili da je na sigurnom.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su potvrdili da je nestanak prijavljen, međutim kažu da djevojka još uvijek nije pronađena. U trenutku odlaska od kuće na sebi je imala crnu haljinu, crni mantil i crni hidžab te crne patike s bijelim đonom i crnu torbu sa zlatnim kaišem. Visoka je 175 cm, srednje tjelesne građe s duguljastim licem, normalnog čela i tamnosmeđih očiju. Navodi se da ima ožiljak ispod lijevog oka.

Porodica i prijatelji nestale djevojke su objavili fotografije muškarca za kojeg tvrde da je nakon njenog nestanka na benzinskoj pumpi u Mokrom platio gorivo njenom karticom. Oni pretpostavljaju da je ovaj muškarac izašao iz automobila sjeničkih registarskih oznaka.

Ističu da je Arnela sa sobom ponijela lične stvari, ali ne i telefon, zbog čega ne mogu da stupe s njom u kontakt i uvjere se da je otišla svojom voljom te da je sigurna.”Tražimo samo da se javi živa i zdrava i da znamo da je to učinila čiste duše, svoje volje i savjesti. Molim te, javi se ako je sve uredu s tobom, uključeni su sud, policija i granična”, napisali su prijatelji i porodica na društvenim mrežama u nadi da će je pronaći.

Navodno je ovog muškarca, kako tvrdi porodica, upoznala putem interneta.

U slučaju pronalaska ili bilo kakvih informacija koje bi mogle dovesti do pronalaska tražene osobe obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu. (Klix.ba)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Za 16 sati prikupljeno 28 hiljada KM za liječenje Nermine Gazibare iz Sarajeva

Brzom reakcijom humanih ljudi za samo 16 sati sakupljen je novac za liječenje mlade Nermine …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *