Nedjelja , 23 lipnja 2024

Odrasla je kroz seriju Elif: Najmlađa zvijezda turske serija izrasla u ljepoticu (FOTO)

Najmlađa zvijezda jedne od najgledanijih serija u BiH „Elif“, Isabella Damla Güvenilir redovno na svom Instagram profilu dijeli trenutke kako sa snimanja tako i one kada je okružena prijateljima i porodicom.

Po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama možemo vidjeti kako je narasla u pravu ljepoticu.

Isabella Damla je rođena 2009. godine u New Yorku. Isabellin otac je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske.

Isabella je uvijek u pratnji tjelohranitelja, što smo imali priliku vidjeti i dana kada smo radili našu naslovnu priču. Kada je produkcijska kuća Green Yapim započela produkciju serije „Elif“, organizovan je kasting za glavnu junakinju.

Bilo je potrebno pronaći djevojčicu od sedam do 10 godina, koja bi mogla iznijeti taj lik. Nakon što je probne scene odigralo više od 100 djevojčica, u užem izboru su ostale Isabella Damla Güvenilir (Elif) i Zeynep (Tugče).

– Veoma sam sretna zbog serije, uživam ići na snimanja. Naravno, tu sam skoro provela svoje djetinjstvo. Svi moji mliječni zubi su ispadali, u jednoj epizodi imam zub, a u drugoj već nemam. Uspijem završiti i sve svoje školske obaveze na vrijeme. Idem u školu, a nakon škole idem na set snimanja, zadaću radim kada čekam svoju scenu. Imam mnogo slobodnog vremena dok čekam, pa mogu da uradim zadaću – kazala je Isabella u ekskluzivnom intervjuu magazin Azra.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.