Nedjelja , 23 lipnja 2024

Susret nakon 20 godina: Majka na dan vjenčanja saznala da je žena koja će joj biti snaha zapravo njena izgubljena kći

Majka na ruci buduće snahe primjećuje neobičan madež. Ne može biti! Pa to je madež kakvog je imala njena kći koja je nestala prije 20 godina! Priča postaje bolja jer vjenčanje nije otkazano

Nevjerovatna priča iz Kine. Vjenčanje u Suzhouu 31. marta pretvorilo se u bujicu emocija nakon što je majka shvatila da joj sin ženi davno izgubljenu kćer. Vjenčanje nisu prekinuli, vjenčali su se! Ali tu priča nije gotova. To mu nije sestra.

Rasplet je to al parira najboljim meksičkim sapunicama devedesetih. Na dan vjenčanja majka je na ruci buduće snahe primijetila neobičan madež. Vidjela ga je već negdje. Pretrnula je.

To je madež kakvog je imala njena davno izgubljena kći. Briznula je u plač. Niko odmah nije znao šta se događa. Mnogi su suze pripisali emocijama jer majka ženi sina.

Kako će se udati za brata? Priča tu postaje još bolja

No nisu imali pojma što se događa u ženinoj glavi. Kći je izgubila prije 20 godina. Mislila je da je nikad više neće vidjeti. Prišla je roditeljima buduće snahe i pitala je li ona možda usvojena. Sad su oni pretrnuli.

To je bila tajna koju nikome nisu otkrili, prenosi Oriental Daily.

– Da, pronašli smo je prije 20 godina uz cestu. Odgojili smo je kao svoju. Nismo nikome rekli – otkrili su joj.

Plače mama, plače snaha, plaču svi

Sad se mladenka rasplakala. Svi plaču. Ali kako će se udati za brata?

Polako, kako nadnaslov kaže, ovo je ‘La usurpadora’ na kineski.

Ide najbolji dio.

– Kad sam izgubila svaku nadu da ću te pronaći, usvojila sam drugo dijete. Evo ga, stoji pred tobom. Udat ćeš se za njega – rekla je majka.

I opet su svi plakali. (24sata.hr)

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.