Petak , 24 svibnja 2024

Fitness Anny – poziv za prijavu: Nutricionisti, treneri, motivatori i psiholozi pomoći će ti da ostvariš cilj!

Bliži nam se ljeto i svaka od nas sigurno želi izgledati najbolje što može. Nezadovoljstvo našim tijelom može mnogo da utječe na ukupno nezadovoljstvo koje osjećamo. 

Nema ništa loše da brinemo o sebi i svom fizičkom izgledu, kao i svom tijelu. Na kraju, naše tijelo je dom naše duše, zar ne želimo da naše tijelo bude što bolje i zdravije kao mjesto prebivališta za našu dušu na dunjaluku?

Obzirom da je sredina mjeseca, već nam se bliži vrijeme za prijavu u naš Fitness Anny program. Pozivamo te da budeš dio naše zajednice. Nudimo mnoštvo sadržaja: plan prehrane, treninge, mnogo edukativnih sadržaja koji će vam pomoći da narastete kao osobe, kao ličnosti. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fitness Anny (@infofitnessanny)

Naša trenerica koja uvijek motivira svojim live uključenjima, prepuna životnog iskustva. Nutricionistice koje će vam pomoći da više pažnje posvetite prehrani i da saznate uvijek nešto novo. Hrana je naše gorivo, a često ne unosimo u naš organizam ono što mu je potrebno. Mnogo bolesti možemo spriječiti ili ublažiti zdravom i pravilnom prehranom.

Naše psihologinje koje će vam svojim blagim pristupom i velikom dozom razumijevanja biti ruka spasa u mnogim teškim momentima, kako onda kad imate problema sa motivacijom da nastavite dalje, tako i ako se borite sa napadima panike i anksioznosti, ali i mnogim drugim izazovima sa kojima se susrećete.

Edukatorica za odgoj je tu da vas otvori mnoge teme koje se tiču odgoja. Pažljivim pristupom u odabiru tema koji se tiču odgoja naše djece će vam pomoći da napredujete kao roditelji.

Naš tim ne može napraviti promjenu umjesto vas, vi morate napraviti prvi korak. A jednom kad to učinite, mi ćemo onda sa vama zajedno da idemo tim putem. Pomoći ćemo vam da ustanete kad padnete i biti uvijek tu sa vama. Naš program nudi mnogo benefita, iskoristite ih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fitness Anny (@infofitnessanny)

Nećete postići promjenu preko noći. Možda ćete prvi mjesec provesti krećući se u krug, jer ćete biti zbunjeni, nedovoljni motivirani, uplašeni.

Ali, mi vjerujemo da se ljudi mogu mijenjati i svjedoci smo promjena koje su doživjele mnoge žene, zato pozivamo i tebe da budeš dio naše zajednice.

Čvrsto vjerujemo da ćeš sa nama da naučiš ono što je potrebno za jedan zadovoljniji, mirniji, spokojni život.

Ne možeš da mijenaš druge. Ali, možeš da mijenjaš sebe.

A onda kad promijeniš sebe, vidjet ćeš kako ti se mnoga vrata otvaraju, za koja si mislila da su zauvijek zatvorena za tebe. Zato nikad ne odustaj od sebe, od svojeg boljeg sutra, jer ti si ta koja je u mogućnosti svoju budućnost promijeniti, uzeti život u svoje ruke i živjetiga punim plućima.

U mjesecu maj/svibanj naše treninge kao I sav naš sadržaj I ptogram možete pratiti putem aplikacije Fitness Anny. Željeli smo našim klijenticama olakšati praćenje programa I da smo vam svi mi kao I stručni tim uvijek dostupni jednim klikom, te tako na kvalitetniji način pružili vam potrebnu pomoć neovisno o čemu da se radi.

Aplikacija je potpuno besplatna i možete je preuzeti preko:

Trgovine play (Ukoliko posjedujete Android uređaj.

App store(Ukoliko posjedujete IOS uređaj). 

Vaš Fitness Anny je uvijek tu za vas, bilo što da trebate slobodno nam pišite bez ustručavanja!

O hanumabaadmin

Provjeri također

Fotografija maturanata iz Bugojna širi se društvenim mrežama: “Počinjem da vjerujem da još ima odgojenih ljudi” (FOTO)

Neki trenuci zasjene druge, uljepšaju dan i poprave, ponekad surovu svakodnevnicu. Jedan takav momenat dolazi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.