Subota , 22 lipnja 2024

Nije šala: Chanel je predstavio torbicu za šoping, cijena je nevjerovatnih 46.000 eura (FOTO)

Chanel je ovom šoping torbicom htio napraviti iskorak i predstaviti torbicu kao svoju soluciju za očuvanje planete. Cijena joj iz godine u godinu samo raste

Kako bi kupovinu namirnica učinio zanimljivijom i neobičnom, Chanel je prije nekoliko godina kreirao torbicu savršenu za odlazak u šoping. Dizajnom je prilagođena običnim šoping košaricama, ali za ovu torbicu ipak trebate izdvojiti čak  46,588 eura, piše 24sata.hr.

Izrađena je od kombinacije kože i srebra koji su isprepleteni u formu šoping košare s dvije metalne ručke na gornjem dijelu. Chanel je ovom torbicom htio napraviti iskorak i predstaviti torbicu kao svoju soluciju za očuvanje planete. Lansirao je 2014. godine, a predstavio na Sedmici mode u Parizu.

‘Kupnjom ovog artikla nastavlja se Chanel priča kojom se, korištenjem novih resursa, smanjuje uticaj na okoliš te tako možete biti uvjereni da radite dobru stvar za planet’ – stoji u opisu torbice.

Bila je dostupna u dvije veličine, maloj i velikoj. Cijena joj se kretala od 8324 do 11.561 eura – ovisno o veličini. Međutim, sada se prodaje po znatno većoj cijeni pa je tako na stranici Farfetch cijena za manju 22.572 eura, a za veću 46.588.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Izmjerena najviša temperatura u Evropi: Italija ključa na 42 stepena, u Turskoj bjesne požari, na Majorci „meteocunami“ (VIDEO)

Ekstremni vremenski uslovi haraju dijelovima Evrope, Grčka je pogođena ekstremno visokim temperaturama i već je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.