Petak , 24 svibnja 2024

Novi životni početak: Udaje se Mahira Ahmiš, žena čija priča je dotakla srca mnogih (FOTO)

Mahira Ahmiš, koja je srca javnosti osvojila brigom o svom mužu Esedu koji je imao dijagnostikovanu MS i od koje je preminuo, putem svog Instagram profila danas je svoje pratitelje obavijestila da se udaje.

Vjenčanje je kako se može vidjeti u pozivnici zakazano za danas, a uslijedile su mnogobrojne čestitke njenih pratitelja.

“Danas je početak novog poglavlja u vašem životu. Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje”, jedna je od brojnih poruka upućenih Mahiri i njenom partneru.

Podsjetimo, sve vrijeme bolesti njenog supruga Eseda krhka, a toliko snažna, Mahira se brinula o njemu, noseći ga na vlastitim rukama. Dirnula je srca mnogih ljudi.

Vezano | Kad Mahira zapjeva svom Esedu: “Koristite svaki trenutak da nekoga usrećite…” (VIDEO)

Vezano | Esed i Mahira su najljepša priča o ljubavi: Kad se razbolio rekla sam ‘Sad si stalno sa mnom’ (VIDEO)

“Šta sam sve prošla i kakav teret, hvala Allahu počašćena sam zdravljem. Na mene to nije toliki utisak ostavilo, sve bih isto ponovila da se to desi. To sam shvatila kao svoj život, sudbinu, misiju, uradila sam to dostojanstveno i ponosna sam na sebe. Danas imam drugu misiju, to su moja djeca. Ne odustajem. Želim svoj život da iskoristim maksimalno, to je dar od Allaha i treba ga iskoristiti kao treba”, kazala je ranije za N1 Mahira.

O hanumabaadmin

Provjeri također

Fotografija maturanata iz Bugojna širi se društvenim mrežama: “Počinjem da vjerujem da još ima odgojenih ljudi” (FOTO)

Neki trenuci zasjene druge, uljepšaju dan i poprave, ponekad surovu svakodnevnicu. Jedan takav momenat dolazi …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.